Editie 21: Lothar Krist Hammond B3 quartet met Stefanie De Meulemeester

About This Project

The Jazzisfaction Big band Olv Jos Moons staat garant voor een mooie, sfeervolle en unieke muzikale avond. Door zijn grote bibliotheek zorgt de band voor een gevarieerd programma dat aangepast kan worden naargelang de wensen van het publiek. Freddy Birset is overal bekend voor z’n grote repertoire in franse chanson Bij ons zal hij uitsluitend Jazz standards brengen.

De band heeft in het verleden reeds meermaals opgetreden met solisten uit binnen- en buitenland. Zo waren onder meer Peter Van Den Driessche, Bill Smith, Dusko Goykovich, Dany Doriz, Dirk Van der Linden, Sjoerd Dijkhuizen, Kerry Moffit, Gary Smulyan en Brian Clancy al gastsolisten van de JFB. Een hoogtepunt voor de band was het succesvolle optreden in de befaamde Caveau de la Huchette in het hartje van Parijs in november 2011. In 2012 werd op de provinciale wedstrijd van Vlamo in superieure afdeling 93% behaald. Enkele maanden later deed JFB het nationaal nog eens over in dezelfde afdeling : 91% !!
Freddy Birset is overal bekend voor z’n grote repertoire in franse chanson …

Bij ons zal hij uitsluitend Jazz standards brengen. Hij brengt concerten in eigen land alsook in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitzerland, Finland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Canada, Amerika (Chicago, San Fransisco en San Diego), Cambodja, Zuid Afrika.

Date
Category
Fotos